עוגה או מאפינס בננות

מצרכים

  • 1.5 כוסות תערובת קמחים לפי רצונכם, אני אוהבת שילוב של סורגום+ אורז מלא+ אורז לבן/ טפיוקה+ שקדים
  • 1/2 כפית סודה
  • כפית 1 אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • 1/3 כוס שמן זרעי ענבים
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר קנים
  • 1/2 כוס מחמצת (אפשר להשתמש בעודפים) או אשל או יוגורט כבשים
  • 2-3 בננות מועכות (~כוס 1)
  • כפית 1 תמצית וניל טבעית
  • 1/2 כפית קינמון
  • אגוזי מלך שבורים/ שוקולד צ'פס- אופציונאלי

הכנה

  1. לחמם תנור ל-175 מעלות.
  2. לטרוף יחד שמן, ביצים וסוכר. להוסיף מחמצת ואחר כך בננות ווניל.
  3. לערבב בקערה קטנה קמחים, מלח, קינמון, אבקת אפייה וסודה.
  4. להוסיף יבשים לרטובים, לערבב.
  5. להוסיף אגוזים ושוקולד צ'פס.
  6. להעביר את הבלילה לתבנית עם נייר אפייה או לשקעי מאפינס.
  7. לאפות כ-40-50 דקות לעוגה או כ-25 דקות למאפינס.
 

בתאבון!

 

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: