קרקרים (מחמצת)

מצרכים

  • 1/2 כוס מחמצת (אפשר להשתמש בעודפים)
  • עד 1/2 כוס קמח (אהבתי שילוב של קינואה וכוסמת ירוקה)
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • עשבי תיבול
  • מלח גס- לפזר מעל

הכנה

  1. מחממים תנור ל175 מעלות.
  2. בקערה קטנה שמים את המחמצת, מוסיפים מלח ושמן זית ואז מתחילים להוסיף קמח. כמות הקמח תלויה במחמצת שלכם, עד כמה היא דלילה/סמיכה ובספיגה של הקמח. מוסיפים גם עשבי תיבול. הבצק שמתקבל הוא ממש נוח.
  3. שמים מעט שמן זית על הידיים ועוטפים את כדור הבצק. מרדדים את הבצק דק בין שתי ניירות אפייה.
  4. חותכים צורות עם סכין פיצה או סכין חדה, מפזרים למעלה מלח גס.
  5. אופים 10-15 דקות ללא טורבו- תלוי בתנור ובעובי של הקרקרים.

בתאבון!

 

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: