מצרכים לתבנית 20*30
- 4-6 תפוחים/אגסים, תלוי בגודל
- קינמון
- כוס 1 קוואקר דק
- 1/2 כוס קמח שיבולת שועל
- 1/2 כוס קמח שקדים/ שקדים טחונים
- 1/2 כוס סוכר קנים
- 1/4 כוס שמן זרעי ענבים או שמן אחר לבחירתכם
- שקדים פרוסים- לפזר למעלה- אופציונאלי
הכנה
- לחמם תנור ל180 מעלות. להכין כלי עם נייר אפייה.
- לחתוך פירות (תפוחים מומלץ לקלף, אגסים- אפשר לא) ולסדר בכלי. לפזר מעליהם קינמון.
- לערבב את חומרי הבצק ולפזר מעל הפירות.
- לאפות כ20-30 דקות עד שמזהיב מעט.