קרמבל תפוחים/אגסים

מצרכים לתבנית 20*30

  • 4-6 תפוחים/אגסים, תלוי בגודל
  • קינמון
  • כוס 1 קוואקר דק
  • 1/2 כוס קמח שיבולת שועל
  • 1/2 כוס קמח שקדים/ שקדים טחונים
  • 1/2 כוס סוכר קנים
  • 1/4 כוס שמן זרעי ענבים או שמן אחר לבחירתכם
  • שקדים פרוסים- לפזר למעלה- אופציונאלי

הכנה

  1. לחמם תנור ל180 מעלות. להכין כלי עם נייר אפייה.
  2. לחתוך פירות (תפוחים מומלץ לקלף, אגסים- אפשר לא) ולסדר בכלי. לפזר מעליהם קינמון.
  3. לערבב את חומרי הבצק ולפזר מעל הפירות. 
  4. לאפות כ20-30 דקות עד שמזהיב מעט.

בתאבון!

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: