בלינצ'ס/קרפ

מצרכים ל10-12 יח'

  • 1/2 כוס קמח כוסמת ירוקה
  • 1/2 כוס קמח סורגום
  • 1/2 כוס קמח טפיוקה
  • קורט מלח
  • כוס 1 חלב/ חלב צמחי
  • כוס 1 מים
  • 2 ביצים
  • 2 כפיות סוכר קנים
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית וניל

הכנה

  1. לערבב קמחים ומלח בקערה (מי שלא מתעצל יכול גם לנפות).
  2. להוסיף לאט לאט ולטרוף: חלב, מים וביצים.
  3. להוסיף ולערבב: סוכר, וניל ושמן זית.
  4. להשאיר את הבלילה למנוחה של כ-5 דקות ובינתיים לחמם טוב מחבת קרפ.
  5. לטגן על להבה בינונית-גבוהה (זה די תלוי בכיריים שלכם). אני משמנת את המחבת רק לפני הבלינצ'ס הראשון ושופחת את הבלילה עם כוס מדידה של רבע- זה מאוד נוח.

בתאבון!

 

 

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: