מצרכים ל10-12 יח'
- 1/2 כוס קמח כוסמת ירוקה
- 1/2 כוס קמח סורגום
- 1/2 כוס קמח טפיוקה
- קורט מלח
- כוס 1 חלב/ חלב צמחי
- כוס 1 מים
- 2 ביצים
- 2 כפיות סוכר קנים
- 2 כפות שמן זית
- כפית וניל
הכנה
- לערבב קמחים ומלח בקערה (מי שלא מתעצל יכול גם לנפות).
- להוסיף לאט לאט ולטרוף: חלב, מים וביצים.
- להוסיף ולערבב: סוכר, וניל ושמן זית.
- להשאיר את הבלילה למנוחה של כ-5 דקות ובינתיים לחמם טוב מחבת קרפ.
- לטגן על להבה בינונית-גבוהה (זה די תלוי בכיריים שלכם). אני משמנת את המחבת רק לפני הבלינצ'ס הראשון ושופחת את הבלילה עם כוס מדידה של רבע- זה מאוד נוח.
בתאבון!