מצרכים
- 3/4 כוס קמח שקדים/שקדים טוחנים
- 3/4 כוס קמח טף לבן
- ⅓-½ כוס סוכר קנים
- קורט מלח
- כפית 1 אבקת אפייה
- ⅓ כוס שמן קוקוס, אפשר מוצק
- 2 כפות שקדיה/ ממרח שקדים
- כפית 1 תמצית וניל טבעית
- 2-4 כפות מים
- תוספות (שוקולד צ'יפס/ חמוציות/שקדים/אגוזים…)
הכנה
- לערבב מצרכים יבשים.
- להוסיף שמן קוקוס ושקדיה ולערבב טוב בידיים.
- להוסיף מים לפי הצורך ווניל ולערבב.
- להוסיף תוספות לפי טעמכם.
- לחמם תנור ל180 מעלות.
- ליצור עוגיות בידיים לחות ולסדר על גבי תבנית עם נייר אפייה.
- לאפות 15-17 דקות.
בתאבון!