עוגיות טף-שקדים

מצרכים

  • 3/4 כוס קמח שקדים/שקדים טוחנים
  • 3/4 כוס קמח טף לבן
  • ⅓-½ כוס סוכר קנים
  • קורט מלח
  • כפית 1 אבקת אפייה
  • ⅓ כוס שמן קוקוס, אפשר מוצק
  • 2 כפות שקדיה/ ממרח שקדים
  • כפית 1 תמצית וניל טבעית
  • 2-4 כפות מים
  • תוספות (שוקולד צ'יפס/ חמוציות/שקדים/אגוזים…)

הכנה

  1. לערבב מצרכים יבשים.
  2. להוסיף שמן קוקוס ושקדיה ולערבב טוב בידיים.
  3. להוסיף מים לפי הצורך ווניל ולערבב.
  4. להוסיף תוספות לפי טעמכם.
  5. לחמם תנור ל180 מעלות.
  6. ליצור עוגיות בידיים לחות ולסדר על גבי תבנית עם נייר אפייה.
  7. לאפות 15-17 דקות.

בתאבון!

 

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: