מצרכים
- ⅓ כוס שמן זרעי ענבים
- 2 ביצים
- ⅓ כוס סוכר קנים
- כפית תמציל וניל
- ⅓ כוס מהקמחים הבאים: אורז מלא, שקדים, טפיוקה
- כפית גדושה אבקת אפייה
- כף פשתן טחון
- קצת מלח
- חצי כפית קינמון
- 2 תפוחים מגורדים
- שקדים פרוסים- לפזר למעלה- אופציונאלי
הכנה
- לחמם תנור ל-180 מעלות.
- בקערה גדולה לערבב שמן, ביצים, סוכר ווניל.
- בקערה קטנה לערבב קמחים, פשתן, אבקת אפייה, מלח וקינמון.
- להוסיף יבשים לרטובים, לערבב.
- להוסיף תפוחים מגורדים, לערבב.
- להעביר את הבלילה לתבנית עם נייר אפייה, לפזר למעלה שקדים פרוסים.
- לאפות כ40 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש.
- לתת להתקרר כחצי שעה.
בתאבון!