עוגת תפוחים

מצרכים

  • ⅓ כוס שמן זרעי ענבים
  • 2 ביצים
  • ⅓ כוס סוכר קנים
  • כפית תמציל וניל
  • ⅓ כוס מהקמחים הבאים: אורז מלא, שקדים, טפיוקה
  • כפית גדושה אבקת אפייה
  • כף פשתן טחון
  • קצת מלח
  • חצי כפית קינמון
  • 2 תפוחים מגורדים
  • שקדים פרוסים- לפזר למעלה- אופציונאלי

הכנה

  1. לחמם תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערה גדולה לערבב שמן, ביצים, סוכר ווניל.
  3. בקערה קטנה לערבב קמחים, פשתן, אבקת אפייה, מלח וקינמון.
  4. להוסיף יבשים לרטובים, לערבב.
  5. להוסיף תפוחים מגורדים, לערבב.
  6. להעביר את הבלילה לתבנית עם נייר אפייה, לפזר למעלה שקדים פרוסים.
  7. לאפות כ40 דקות או עד שהקיסם יוצא יבש.
  8. לתת להתקרר כחצי שעה.

בתאבון!

 

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: